Wat is een festival zonder entertainment?
Misschien wel alles…. Misschien ook helemaal niks

Goed entertainment kan de sfeer op je festival maken of breken. Dit kunnen festivalacts zijn waarbij het entertainment door het publiek heen loopt op stelten of een interactieve act met typetjes die het publiek een beetje losjes maakt of op het verkeerde been zet.

Entertainment maakt de beleving van je festival. Een mooie, leuke, visuele en interactieve act die je gasten op een ludieke manier verwelkomen of een leuk akoestisch trio wat de entree meteen verlevendigd. Wat wil je als organisator de gasten laten beleven? Hoe maak je de sfeer van het festival binnen een minuut van binnenkomst gelijk duidelijk? De totale styling heeft een grote invloed op de sfeer en het gevoel waarin entertainment tot zijn recht komt.

Artiesten inhuren voor een festival

Of je nou een kleinschalig festival organiseert, of een hele grote met meerdere stages, artiesten kunnen een toegevoegde waarde brengen aan uw programmering. Bekende Nederlandse festivals zijn Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Defqon, Awekenings festival, Decibel Outdoor, Mysteryland en Concert at Sea. Op Festivalentertainment.nl kun je de juiste invulling vinden voor jouw festival. Hiphop dansgroepen, zangers/zangeressen, (cover)bands en nog veel meer artiesten bieden zich hier aan. Organiseer je een house, techno, of hardstyle festival? Dit valt of staat natuurlijk met de keuze voor de DJ’s. Ga je toch voor een hiphop festival? Ook rappers en hiphop artiesten bieden zich hier aan. Denk bij festivals ook aan leuk randentertainment in de festivalsferen, zoals steltlopers, acteurs, typetjes, looppoppen en foodtrucks. Ga voor de volledige beleving van het publiek.

Oproep tot actie

Bekijk het ruime aanbod aan festival acts en entertainment op deze website. Maak via de website direct contact met de artiesten en hun acts, maak kennis met muzikanten, stel je vragen en vraag offertes aan, maak afspraken! Dit alles zonder tussenkomst of belang van derden!