U kunt rechtstreeks contact opnemen met de artiesten & muzikanten via het formulier onderaan hun vermeldingspagina. Uw bericht/aanvraag gaat dan rechtstreeks naar vermelde artiest

Deze website wordt gerealiseerd door:

Performers Platform
Contactpersoon Roel van Dongen
KVK nummer: 17145329
info@festivalentertainment.nl

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak

Hallo sitebezoeker,

Mijn naam is Roel van Dongen en ben initiatiefnemer van deze website.

Deze website maakt deel uit van een zgn. “sitecluster”. Dat houd in dat verschillende domeinnamen met de daarbij behorende websites gekoppeld zijn en naar elkaar verwijzen. Deze sitecluster betreft de domeinen Straatfestivals.nl , Theaterfestivals.nl , Festivaloverzicht.nl , Festivaloptredens.nl en Festivalentertainment.nl.

In mijn beleving zijn de huidige festivals een wezenlijk onderdeel van de Nederlandse cultuur. Het cultuurbeleid in Nederland heeft het zwaar te verduren en is het m.i. hoog tijd om deze op te waarderen. Het geven van allerlei impulsen is nodig om zowel artiesten als organisatoren ertoe te bewegen deze cultuuruitingen meer onder de mensen te krijgen. Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kunnen vinden. Vandaar mijn inspanningen om middels deze sitecluster een bijdrage te leveren om deze doelstelling te bereiken.

De genoemde domeinnamen van deze sitecluster staan garant voor een plaatsje heel hoog in de zoekresultaten voor alle zoekopdrachten waar het woord festival in genoemd wordt. Reden te meer om ervoor te zorgen dat uw act, programma, festival of evenement er bij staat….